Valitse sivu

Etusivu

Kodin kalusteet

Kainu-mallisto

Hoivamallisto

Projektikohteet

Yhteystiedot

KAINU-mallisto

Kainuun karun kauniissa ja hiljaisessa luonnossa viihtyy parhaiten mänty, joka on tuonut vaurautta milloin tervaksi, paperiksi tai rakennustarpeiksi jalostettuna. Nyt kainuulainen puu on saanut uusia muotoja. Se taipuu monenlaisiin sovelluksiin paikallisten huonekaluosaajien käsissä muodostaen yhtenäisen KAINU-malliston. Mallisto sopii niin kodin kuin yhteisten tilojen sisustukseen. Puu on ekologinen materiaali ja tuo sisustukseen lämpöä sekä viihtyisyyttä. Jokaisen käyttämämme puun tilalle olemme aina istuttaneet uuden tulevaisuutta ajatellen. Siksi olemmekin valinneet malliston tunnukseksi jatkuvuutta symboloivan kävyn. Malliston nimet johdattavat kainuulaiseen elämään ja maisemaan. Monikäyttöisyys ja leikkimielisyys ovat tuotteissa vahvasti läsnä. KAINU mallisto yhdistää käytettävyyden ja esteettisyyden kutsuvaksi kotimaiseksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää KAINU mallistosta: www.kainu.net

Edustamme KAINU-malliston kokoelmaa Tukki, Parru, Keinu ja Nappula –malleillamme, jotka on suunnitellut palkittu suomalainen sisustusarkkitehti  Kaarle Holmberg.

Kainu malliston tekstiilit on suunnitellut tekstiilisuunnittelija Elina Helenius joka on valittu vuoden tekstiilisuunnittelijaksi